Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

UHU ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Νο10 7ML

UHU ΓΕΝΙΚΗΣ  ΧΡΗΣΗΣ Νο10 7ML
UHU ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Νο10 7ML
Υγρή Διάφανη Στεγνώνει γρήγορα Προσωρινά επανατοποθετείται Δεν τσαλακώνει το χαρτί Δελτίο τεχνικών δεδομένων Επιστροφή στην αρχή ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ : Γενικής χρήσης - κολλάει ξύλο, υλικά με βάση το ξύλο, πλαστικά (ABS, σκληρό και μαλακό PVC, Plexiglas®, πολυστυρένιο, Resopal®), μέταλλο, γυαλί, πορσελάνη, κεραμικό, δέρμα, καουτσούκ, τσόχα, φελλό, υφάσματα, χαρτόνι, χαρτί και πολλά άλλα. Δεν είναι κατάλληλο για: Ακατάλληλο για Styrofoam® (φελιζόλ), πολυαιθυλένιο (PE) και πολυπροπυλένιο (PP). Επιστροφή στην αρχή ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Συνθήκες εργασίας Να μην χρησιμοποιείται σε θερμοκρασίες κάτω από +5°C. Απαιτήσεις επιφάνειας Τα υλικά προς κόλληση πρέπει να είναι καθαρά, στεγνά και να μην έχουν σκόνη και λιπαρότητα. Προκαταρκτική επεξεργασία επιφάνειας Όταν κολλάτε πλαστικά ή μέταλλο, μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν πρώτα εκτραχύνετε ελαφρώς τα μέρη που πρόκειται να κολληθούν. κατά τη χρήση Οδηγίες χρήσης Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κόλλας στη μία πλευρά της συναρμολόγησης, πιέστε τα μέρη μαζί - αυτό είναι! Για μη απορροφητικά υλικά (π.χ. κεραμικά, επικαλυμμένα χαρτιά), εφαρμόστε και στις δύο πλευρές της συναρμολόγησης, αφήστε να στεγνώσει, εφαρμόστε εκ νέου και πιέστε τα μέρη μαζί. Σημεία προσοχής Περιέχει πτητικούς, ιδιαίτερα εύφλεκτους διαλύτες. Κατά συνέπεια πρέπει να λαμβάνονται κατάλληλες προφυλάξεις κατά την αποθήκευση ή κατά την εργασία με την κόλλα. μετά τη χρήση Λεκέδες / υπολείμματα Αφαιρέστε τους υγρούς λεκέδες κόλλας αμέσως. Τα ξηραμένα κατάλοιπα και οι λεκέδες κόλλας στα ρούχα μπορούν να αφαιρούνται με ακετόνη. Συνθήκες αποθήκευσης Φυλάσσετε σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,97€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: UHU-BISON
  • Κωδικός: 40267647
  • Βάρος: 0.47kg
  • Μον.Μέτρησης: Τεμάχια

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια