Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

AFTER - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ

AFTER - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
-13 % Εξαντλήθηκε
AFTER - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
Τη στιγμή που η Τέσα παίρνει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της, τα πάντα αλλάζουν. Αποκαλύψεις κάνουν το μέλλον που τόσο κόπιασαν για να κατακτήσουν να φαντάζει άπιαστο. Η ζωή της Τέσα αρχίζει να διαλύεται. Τίποτα δεν είναι αυτό που εκείνη νόμιζε. Ούτε οι φίλοι της. Ούτε η οικογένειά της. Ο Χάρντιν -ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο θα έπρεπε να μπορεί να βασιστεί- εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό που εκείνη κρύβει και αντί να τη στηρίξει, τη σαμποτάρει. Η Τέσα ξέρει ότι ο Χάρντιν την αγαπάει και θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει, όμως το να αγαπάς κάποιον είναι διαφορετικό από το να μπορείς να τον έχεις στη ζωή σου. Αυτός ο κύκλος ζήλιας, απρόβλεπτου θυμού και συγχώρησης είναι εξουθενωτικός. Η Τέσα δεν έχει νιώσει ποτέ τόσο έντονα συναισθήματα για κανέναν. Αξίζει όμως τόσο δράμα το θυελλώδες πάθος ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χάρντιν; Κάποτε ο έρωτας ήταν αρκετός για να τους κρατάει μαζί. Αν όμως τώρα η Τέσα ακολουθήσει την καρδιά της, θα είναι αυτό... το τέλος; Το fanfiction ""After / Μετά"" της Anna Todd έχει καταγράψει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αναγνώσεις διαδικτυακά, προσελκύοντας αναγνώστες από ολόκληρο τον πλανήτη. Γνωρίστε τώρα κι εσείς το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο του Ίντερνετ!
Συγγραφέας TODD, ANNA
Εκδότης ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗ
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Έτος Έκδοσης 2016
Μήνας Έκδοσης 7
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 800
Σχήμα 21Χ14
Ονομασία Σειράς ΕΦΗΒΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Περίληψη / Περιγραφή Τη στιγμή που η Τέσα παίρνει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της, τα πάντα αλλάζουν. Αποκαλύψεις κάνουν το μέλλον που τόσο κόπιασαν για να κατακτήσουν να φαντάζει άπιαστο. Η ζωή της Τέσα αρχίζει να διαλύεται. Τίποτα δεν είναι αυτό που εκείνη νόμιζε. Ούτε οι φίλοι της. Ούτε η οικογένειά της. Ο Χάρντιν -ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο θα έπρεπε να μπορεί να βασιστεί- εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό που εκείνη κρύβει και αντί να τη στηρίξει, τη σαμποτάρει. Η Τέσα ξέρει ότι ο Χάρντιν την αγαπάει και θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει, όμως το να αγαπάς κάποιον είναι διαφορετικό από το να μπορείς να τον έχεις στη ζωή σου. Αυτός ο κύκλος ζήλιας, απρόβλεπτου θυμού και συγχώρησης είναι εξουθενωτικός. Η Τέσα δεν έχει νιώσει ποτέ τόσο έντονα συναισθήματα για κανέναν. Αξίζει όμως τόσο δράμα το θυελλώδες πάθος ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χάρντιν; Κάποτε ο έρωτας ήταν αρκετός για να τους κρατάει μαζί. Αν όμως τώρα η Τέσα ακολουθήσει την καρδιά της, θα είναι αυτό... το τέλος; Το fanfiction ''After / Μετά'' της Anna Todd έχει καταγράψει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αναγνώσεις διαδικτυακά, προσελκύοντας αναγνώστες από ολόκληρο τον πλανήτη. Γνωρίστε τώρα κι εσείς το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο του Ίντερνετ!
ISBN 13 ψηφία 9789601430973
Κωδικός Biblionet 211109
ISBN 9601430970

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
14,36€
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,55€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9789601430973
  • Βάρος: 0.47kg
  • Μον.Μέτρησης: Τεμάχια

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια