Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Η παρούσα έκδοση αποτελεί μία πλήρη καταγραφή του οδικού και όχι μόνο δικτύου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας και του νομού Αχαΐας γενικότερα. Αποτελείται από 240 σελίδες από τις οποίες: - 170 σελίδες περιέχουν αναλυτικούς χάρτες βασισμένους σε ηλεκτρονική σχεδίαση με συστήματα G.I.S., βασισμένη σε αεροφωτογραφίες και διαγράμματα. - 70 σελίδες περιέχουν εμπεριστατωμένη και αναλυτική ονοματολογία όλων των οδών που είναι πλήρως διασταυρωμένη και ενημερωμένη καθώς και πλήθος από χρήσιμες στον οδηγό πληροφορίες όπως π.χ. άλση, δημόσιες υπηρεσίες, εκκλησίες, θέατρα, κινηματογράφους, ξενοδοχεία, πλατείες, σχολεία και πολλά άλλα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Υπότιτλος ΝΕΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Συγγραφέας Χ.Ο.
Εκδότης CREATIVE IMAGE
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Έτος Έκδοσης 2004
Μήνας Έκδοσης 1
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 238
Σχήμα 21Χ14
Ονομασία Σειράς ΥΠΕΡΟΔΗΓΟς
Περίληψη / Περιγραφή Η παρούσα έκδοση αποτελεί μία πλήρη καταγραφή του οδικού και όχι μόνο δικτύου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας και του νομού Αχαΐας γενικότερα. Αποτελείται από 240 σελίδες από τις οποίες: - 170 σελίδες περιέχουν αναλυτικούς χάρτες βασισμένους σε ηλεκτρονική σχεδίαση με συστήματα G.I.S., βασισμένη σε αεροφωτογραφίες και διαγράμματα. - 70 σελίδες περιέχουν εμπεριστατωμένη και αναλυτική ονοματολογία όλων των οδών που είναι πλήρως διασταυρωμένη και ενημερωμένη καθώς και πλήθος από χρήσιμες στον οδηγό πληροφορίες όπως π.χ. άλση, δημόσιες υπηρεσίες, εκκλησίες, θέατρα, κινηματογράφους, ξενοδοχεία, πλατείες, σχολεία και πολλά άλλα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN 13 ψηφία 9789608230989
Κωδικός Biblionet 91785
Βάρος (γρ.) 372
ISBN 9608230985

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,62€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: CREATIVE IMAGE ΕΚΔΟΤΙΚΗ
  • Κωδικός: 9789608230989
  • Βάρος: 0.47kg
  • Μον.Μέτρησης: Τεμάχια

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια