Αγαπητοί φίλοι,

Σε συνέχεια των εξελίξεων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19 και της πρωτόγνωρης κατάστασης που όλοι βιώνουμε, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας αποτελεί για μας απόλυτη προτεραιότητα και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλλουμε στον περιορισμό της διάδοσης της νόσου, αλλά και να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τα υψηλά ποιοτικά πρότυπά μας. 

Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αναφορικά με μέτρα στους χώρους εργασίας και τη διαχείριση εμπορευμάτων.
Έχουμε εφαρμόσει τον θεσμό της τηλεεργασίας για όσους από εμάς μπορούν να εργασθούν απομακρυσμένα και θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε απρόσκοπτα, έχοντας πλήρη πρόσβαση στα συστήματα, στα e-mails και στα τηλέφωνά μας.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι πάντα μπορείτε να ενημερώνεστε και να τοποθετείτε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pronom.gr

Ζητούμε τη συνεργασία σας, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με σεβασμό και ψυχραιμία.

Με ευχές για υγεία και δύναμη,

Η ομάδα Pronom