Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

CICCIOBELLO ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ

CICCIOBELLO ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ
Εξαντλήθηκε
CICCIOBELLO ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ
To αγαπημένο μας Cicciobello αλλάζει το πρώτο του δοντάκι! Βοηθήστε το να αλλάξει το δοντάκι με τη λαβίδα και στη συνέχεια δώστε του το μασητικό δοντιών για να εμφανιστεί το νεό του δοντάκι!Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ακουμπήσετε απαλά και το δοντάκι του θα εξαφανιστεί!Με τη βοήθεια του μασητικού το δοντάκι του Cicciobello θα εμφανιστεί ξανά μαγικά!Τόσο γλυκό, τόσο μαγικό!Ένα παιχνίδι ρόλων που θα βοηθήσει το παιδί να ξεπεράσει κάθε πιθανό φόβο για τον οδοντίατρο αλλά και να μάθει τη σημασία της σωστής φροντίδας των δοντιών! Κάθε συσκευασία περιέχει: Κούκλα Cicciobello 30 εκ., λαβίδα, μασητικό δοντιών.Σημείωση: Το δοντάκι δεν αποσπάται από την κούκλα. Οι οδηγίες παιχνιδιού εμφανίζονται στην πίσω πλευρά της συσκευασίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
24,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: GIOCHI PREZIOSI
  • Κωδικός: 8056379027959
  • Βάρος: 0.84
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια