Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

RAINBOW HIGH FASHION STUDIO

RAINBOW HIGH FASHION STUDIO
Εξαντλήθηκε
RAINBOW HIGH FASHION STUDIO
Δημιουργία 300+ εμφανίσεων με mix & match συνδυασμούς για το απόλυτο glamourous αποτέλεσμα! Δημιούργησε το ουράνιο τόξο της μόδας μέσα από 12 πολύχρωμα σετ ρούχων και πολλά αξεσουάρ! Με αποκλειστική κούκλα-μανεκέν τη σχεδιάστρια μόδας Avery Styles με πολλαπλές αρθρώσεις για τις πιο μοδάτες πόζες!Μεταμόρφωσέ την, αλλάζοντας και τα μαλλιά της με την περούκα και τα αξεσουάρ μαλλιών!Ένα παιχνίδι μόδας με ατελείωτους συνδυασμούς Περιεχόμενα: 1 Αποκλειστική Κούκλα, 1 Περούκα, 12 Σύνολα Ρούχων, 4 Ζευγάρια Παπούτσια, 9 Κρεμάστρες, 4 Κουτιά Παπουτσιών, 1 Χτένα, 1 Βάση Κούκλας, 5 Τσιμπιδάκια, 1 Ράφι Ρούχων (με βάση για παπούτσια). Συμβουλή: Λούστε τα μαλλιά της κούκλας σας πριν το πρώτο παιχνίδι ώστε απομακρυνθεί η κόλλα/τζελ. Αφήστε να στεγνώσουν φυσικά.Οδηγίες για το λούσιμο των μαλλιών της κούκλας: 1. Για να μη βραχούν τα ρούχα της αφαιρέστε τα ή καλύψτε τα με μια πετσέτα.2. Βρέξτε καλά τα μαλλιά της κούκλας.3. Λούστε με λίγο σαμπουάν ή σαπούνι πιάτων.4. Αν θέλετε, για να γίνουν τα μαλλιά της κούκλας ακόμα πιο απαλά, βάλτε και μαλακτικό, χτενίστε και ξεβγάλετε.5. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν εντελώς με φυσικό τρόπο.6. Τα μαλλιά είναι έτοιμα για χτενίσματα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
79,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 64,51€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: GIOCHI PREZIOSI
  • Κωδικός: 035051571049
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια