Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

WOLVERINE- ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ KOMIK (COMIC)

WOLVERINE- ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ KOMIK (COMIC)
-10 % Εξαντλήθηκε
WOLVERINE- ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ KOMIK (COMIC)
Συγγραφέας Acker Ben
Εκδότης ANUBIS
Έτος Έκδοσης 2013
Μήνας Έκδοσης 7
Σελίδες 104
Περίληψη / Περιγραφή Τον βρήκαν να περιπλανιέται στα δάση του Καναδά. Θύμιζε περισσότερο άγριο ζώο παρά άνθρωπο και τον στρατολόγησαν σε μια μυστική οργάνωση. Η πρώτη του αποστολή θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Χαλκ και το Γουέντιγκο. Θα καταφέρει ο μεταλλαγμένος Λόγκαν να διατηρήσει την ανθρωπιά του ή θα παραδοθεί στο άγριο κτήνος που κρύβει μέσα του; Όταν ένας αντίπαλος από το παρελθόν του θα επιστρέψει, αυτή η πρόκληση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη! Το ταξίδι του Λόγκαν ώσπου να γίνει ο διάσημος υπερήρωας Γούλβεριν και να χτίσει το όνειρο της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ ανθρώπων και μεταλλαγμένων μόλις ξεκίνησε! Οι Ben Acker, Salva Espin και Ben Blacker αφηγούνται τα πρώτα βήματα του διάσημου μεταλλαγμένου στο σύμπαν των υπερηρώων της Marvel!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
12,50€
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,79€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ANUBIS
  • Κωδικός: 9789604976591
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια