Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
-10 % Εξαντλήθηκε
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
Συγγραφέας ΜΑΚΡΟΝ ΕΜΑΝΟΥΕΛ
Εκδότης ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Έτος Έκδοσης 2017
Μήνας Έκδοσης 10
Σελίδες 254
Περίληψη / Περιγραφή «Θέλω η χώρα μου να ορθώσει ξανά το ανάστημά της και να ξαναπιάσει το νήμα της χιλιετούς Ιστορίας μας: αυτό το τρελό πρόγραμμα χειραφέτησης των ανθρώπων και της κοινωνίας. Αυτό το σχέδιο είναι το γαλλικό σχέδιο: να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να καταστήσουμε τον άνθρωπο ικανό. Δεν μπορώ να το πάρω απόφαση να αντικρίζω μια Γαλλία που φοβάται και που αποστρέφει το βλέμμα από τις μνήμες της, μια Γαλλία εξαχρειωμένη που προσβάλλει και αποκλείει, μια Γαλλία κουρασμένη που λιμνάζει και που διαχειρίζεται όπως όπως τα προβλήματα. Θέλω μια Γαλλία ελεύθερη και υπερήφανη για όσα είναι. Για την ιστορία της, για τον πολιτισμό της, για τα τοπία της. Για τα χίλια ποτάμια της που κυλάνε στις θάλασσές μας, για τα βουνά της. Για τις γυναίκες και για τους άνδρες της που πέρασαν μέσα από τόσες δοκιμασίες και που δεν ποδηγετούνται. Θέλω μια Γαλλία που μεταβιβάζει τον πολιτισμό της, τις αξίες της. Μια Γαλλία που πιστεύει στην τύχη της, στο ρίσκο, στην ελπίδα, που δεν αποδέχεται ποτέ τις εξωφρενικές προσόδους, τον πλήρη κυνισμό. Θέλω μια Γαλλία αποδοτική, δίκαιη, επιχειρούσα, όπου ο καθένας επιλέγει τη ζωή του και ζει από την εργασία του. Μια Γαλλία συμφιλιωμένη, που νοιάζεται για τους πιο αδύναμους και εμπιστεύεται τους Γάλλους». Ο Εμανουέλ Μακρόν, ως υποψήφιος ακόμη Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, αφηγείται για πρώτη φορά την προσωπική του ιστορία, τις εμπνεύσεις του, το όραμά του για τη Γαλλία και το μέλλον της σ' έναν νέο κόσμο που βιώνει έναν μεγάλο μετασχηματισμό, σαν αυτόν που βίωσε η ανθρωπότητα τα χρόνια της Αναγέννησης και της εφεύρεσης της τυπογραφίας. Ένα βιβλίο δυνατό, μοναδικό, που θέτει τα θεμέλια μιας νέας κοινωνίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
12,00€
13,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,32€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786180123319
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια