Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής

Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής
-10 % Εξαντλήθηκε
Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής
Συγγραφέας Κωνσταντίνος Βασιλάτος
Εκδότης Σαββάλας
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 328
Σχήμα 24x17
Περίληψη / Περιγραφή Βασισμένο στην παιδαγωγική αντίληψη: "Διαβάζω - φωτογραφίζω την πληροφορία - αποστηθίζω μόνο τα απαραίτητα" Περιέχει: - Συγκεντρωμένα σε ειδική ενότητα τα θέματα ανώτερου συντακτικού: Η έλξη του αναφορικού, Μετατροπή υποθετικού λόγου σε άλλα είδη, Ανάλυση μετοχής, Σύμπτυξη δευτερεύουσας πρότασης σε μετοχή, Μετατροπή της ενεργητικής σύνταξης σε παθητική, Ρήματα επιθετικά σε -τος και -τέος, Οι επιρρηματικοί προσδιορισμοί και η παράλαξη τους, Πλάγιος λόγος (θεωρία και πράξη). Λανθάνοντες και εξαρτημένοι υποθετικοί λόγοι. - Υποδείγματα αναγνώρισης δευτερευουσών προτάσεων. - Μέθοδο χωρισμού των δευτερευουσών προτάσεων. - Αντίστοιχα παραδείγματα σύνταξης στα νέα ελληνικά. - Επίμετρο με σύντομη ανακεφαλαίωση του συντακτικού σε 66 ερωτήσεις- απαντήσεις. - Παρατηρήσεις με ιδιαίτερη βαρύτητα.
ISBN 13 ψηφία 978-960-423-436-3
Κωδικός Biblionet 76543
Βάρος (γρ.) 570

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
13,20€
14,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,45€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια