Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ 365 ΛΕΞΕΙΣ -ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ 365 ΛΕΞΕΙΣ -ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Εξαντλήθηκε
ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ 365 ΛΕΞΕΙΣ -ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Περίληψη / Περιγραφή Μαθαίνω μία νέα λέξη κάθε μέρα! Η απόκτηση λεξιλογίου είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μάθει το παιδί να διαβάζει και για την επιτυχία του στο σχολείο. Όμως μερικές φορές είναι δύσκολο να μάθεις νέες λέξεις, αν δεν ακούς τους ανθρώπους γύρω σου να τις χρησιμοποιούν. Σε αυτό το βιβλίο έχει δοθεί μεγάλη φροντίδα στην επιλογή των λέξεων. Πρόκειται για λέξεις σχετικά σπάνιες για τα παιδιά, που δεν τις ακούν συχνά σε καθημερινούς διαλόγους, τις οποίες όμως θα συναντήσουν σε σχολικά και εξωσχολικά κείμενα και γι’ αυτό χρειάζεται να γνωρίζουν τη σημασία τους. Δημιουργημένο από μια ειδικό στην πρώιμη μάθηση, το βιβλίο βοηθά τα παιδιά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικονογράφηση τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο τα συναισθήματά τους και να δώσουν φτερά στη φαντασία τους.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,28€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ
  • Κωδικός: 9786185568160
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια