Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Οι άθλοι του Ηρακλή

Οι άθλοι του Ηρακλή
Εξαντλήθηκε
Οι άθλοι του Ηρακλή
Συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης
Εκδότης Χάρτινη Πόλη
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου ελληνικά
Σελίδες 36
Σχήμα 26x24
Ηλικίες έως 7
Ηλικίες από 3
Ονομασία Σειράς Μυθολογία για Μικρά Παιδιά
Περίληψη / Περιγραφή Ο Ηρακλής, ο πιο σπουδαίος ήρωας της Ελληνικής Μυθολογίας, ήταν ο ημίθεος γιος του Δία. Η θεά Ήρα, που τον μισούσε, θόλωσε το μυαλό του και τον έκανε να προκαλέσει μεγάλο κακό. Για να εξιλεωθεί, οι θεοί τον υποχρέωσαν να υπηρετήσει τον Ευρυσθέα, ο οποίος του ανέθεσε δώδεκα απίστευτους άθλους. Ο Ηρακλής χρησιμοποίησε τη δύναμη του μυαλού και του σώματός του και αντιμετώπισε τρομερά τέρατα, θρυλικά ζώα και ανθρωπόμορφα πλάσματα, για να φτάσει στην τελευταία του δοκιμασία, ένα ταξίδι στον Κάτω Κόσμο. Ολοκλήρωσε και τους δώδεκα άθλους και οι θεοί, αναγνωρίζοντας όσα είχε καταφέρει, τον έκαναν αθάνατο, δίνοντάς του μια θέση ανάμεσά τους, στον Όλυμπο. Ο Ηρακλής έμεινε στην ιστορία ως ο ατρόμητος ήρωας που εξολόθρευσε θηρία και τέρατα και βοήθησε τους ανθρώπους με αμέτρητα κατορθώματα, παραμένοντας πάντα δίκαιος και καλόκαρδος.
ISBN 13 ψηφία 978-960-621-693-0
Κωδικός Biblionet 263422

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,28€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ
  • Κωδικός: 9789606216930
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια