Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

FACTULNESS - ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

FACTULNESS - ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
-10 % Εξαντλήθηκε
FACTULNESS - ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
Συγγραφέας ΡΟΣΛΙΝΓΚ ΧΑΝΣ
Εκδότης ΚΑΤΟΠΤΡΟ
Σελίδες 394
Σχήμα 21Χ14
Περίληψη / Περιγραφή "Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία που διάβασα ποτέ, ένας οδηγός σωστής και καθαρής σκέψης για τον σύγχρονο κόσμο. [...] Ελπίζω να το διαβάσετε όλοι σας. [...]". (Bill Gates) "...Ελπίζω ότι εκατομμύρια αναγνώστες στον πλανήτη θα διαβάσουν το βιβλίο, θα συνειδητοποιήσουν τους ξεπερασμένους τρόπους θέασης του κόσμου μας και θα εκτιμήσουν το όνειρο ολόκληρης ζωής του συγγραφέα. Όταν διαβάσετε το Factfulness, μοιραστείτε το με άλλους. [...]". (Madhukar Pai, καθηγητής επιδημιολογίας, Πανεπιστήμιο McGill) "...Ένα απίστευτο ανάγνωσμα, περιεκτικό και αναζωογονητικό [...], ένα αντίδοτο στην αρνητικότητα και στην απόγνωση. [...] Τρία λεπτά συντροφιά με τον Rosling αρκούν για να αλλάξετε άποψη για τον κόσμο μας". (Nature) "Τα ευπώλητα βιβλία της στατιστικής είναι τόσο σπάνια όσο οι μονόκεροι. Το να βρίσκεται ένα τέτοιο βιβλίο πρώτο στους σχετικούς καταλόγους είναι τόσο σπάνιο όσο ένας μονόκερος στη Σελήνη. Το Factfulness είναι ένα τέτοιο σεληνιακό πλάσμα. [...] Καθηλωτικό ανάγνωσμα". (The Times) "...Αυτό είναι η "εγκυρογνωμοσύνη": η κατανόηση ως πηγή ψυχικής ειρήνης. Όπως η υγιεινή διατροφή και η τακτική άσκηση, μπορεί και πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινής ζωής όλων μας. Αρχίστε να την εφαρμόζετε και θα παίρνετε καλύτερες αποφάσεις, θα παραμένετε σε εγρήγορση έναντι των πραγματικών κινδύνων και δυνατοτήτων και θα πάψετε να είστε συνεχώς αγχωμένοι με τα λάθος πράγματα". (The Guardian)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
28,14€
31,27€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,55€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786185493042
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια