Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

AVENGERS ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

AVENGERS ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ
-10 % Εξαντλήθηκε
AVENGERS ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ
Συγγραφέας FRACTION MATT
Έτος Έκδοσης 2019
Μήνας Έκδοσης 4
Σελίδες 200
Περίληψη / Περιγραφή Περιγραφή ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΠΑΕΙ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. O Κάπτεν Αμέρικα, ο Θορ, ο Άιρον Μαν και οι Εκδικητές είναι οι Μεγαλύτεροι Ήρωες της Γης — μα ακόμα κι αυτοί αισθάνονται φόβο. Και όταν ένα πανίσχυρο και αρχαίο κακό καταλαμβάνει τον κόσμο, κάθε ήρωας θα χρειαστεί να κάνει μια θυσία για να σώσει τη Γη. Μα, καθώς τα μαγικά σφυριά του Ερπετού μεταμορφώνουν φίλους και εχθρούς σε ασυγκράτητες μηχανές καταστροφής, καθώς ο φόβος ριζώνει στις ψυχές των ανθρώπων και η δύναμη του Ερπετού μεγαλώνει, καθώς ο Όντιν ετοιμάζεται να κάψει τη Γη για να σώσει το λαό του — οι Εκδικητές δεν τρέμουν τις θυσίες που θα πρέπει να κάνουν. Εκείνο που τρέμουν είναι πως αυτή η μάχη μπορεί να μην κερδηθεί. Με κάθε χτύπημα του σφυριού, ήρωες θα πέσουν, θεοί θα πεθάνουν κι ο φόβος θα κυριαρχήσει παντού!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
19,71€
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,59€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ANUBIS
  • Κωδικός: 9789606231292
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια