Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ULTIMATES ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ

ULTIMATES ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ
-10 % Εξαντλήθηκε
ULTIMATES ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ
Συγγραφέας MILLAR MARK
Έτος Έκδοσης 2008
Μήνας Έκδοσης 9
Σελίδες 160
Περίληψη / Περιγραφή Ο Σπάιντερ-Μαν και ο Γκρην Γκόμπλιν… ο Γούλβεριν, ο Κύκλωπας και ο Μαγκνέτο… αλλόκοτα πλάσματα με απίστευτες δυνάμεις εμφανίζονται ανάμεσά μας, προκαλώντας άλλοτε φόβο και άλλοτε δυσπιστία. Αντιμέτωπη με μια νέα τάξη πραγμάτων, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφασίζει να προχωρήσει στην ίδρυση των Ultimates, μιας ομάδας υπερηρώων που θα προστατεύσει την ανθρωπότητα από κάθε λογής υπεράνθρωπες απειλές… Η συναρπαστική σειρά των Mark Millar (Civil War, Ultimate X-Men, Wanted) και Bryan Hitch (Fantastic Four) καταγράφει τα πρώτα βήματα των Ultimates, της ομάδας που αποτελεί την ενσάρκωση των Avengers στο Ultimate Universe της Marvel Comics.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
13,41€
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,65€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ANUBIS
  • Κωδικός: 9789603066934
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια