Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ULTIMATUM ULTIMATE SPIDERMAN ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

ULTIMATUM ULTIMATE SPIDERMAN ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
-10 % Εξαντλήθηκε
ULTIMATUM ULTIMATE SPIDERMAN ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Συγγραφέας BENDIS BRIAN MICHAEL
Έτος Έκδοσης 2010
Μήνας Έκδοσης 12
Σελίδες 160
Περίληψη / Περιγραφή Περιγραφή To μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του Ultimate σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel ξεκίνησε! Μετά το θάνατο των παιδιών του, ο Μαγκνέτο κηρύσσει πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας. Στόχος του είναι ολόκληρος ο πλανήτης και όποιοι υπερήρωες τολμήσουν να του αντισταθούν. Η Νέα Υόρκη δέχεται το μεγαλύτερο χτύπημα, καθώς ένα τεράστιο παλλιροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν τη μισή πόλη. Μέσα σε αυτό το σκηνικό καταστροφής, ένας ήρωας θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος να κάνει το καθήκον του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπάιντερ-Μαν ή αλλιώς Πήτερ Πάρκερ. Ο Πήτερ περιπλανιέται στην κατεστραμμένη πόλη προσπαθώντας να βοηθήσει τους επιζώντες και παράλληλα να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής. Τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για όσα πρόκειται να ζήσει αυτό το εφιαλτικό βράδυ, που θα αλλάξει για πάντα το μύθο του διάσημου ήρωα. Το “Ultimate Spider-Man: Ultimatum” μας καλεί να ακολουθήσουμε τον Σπάιντερ-Μαν σε έναν κόσμο όπου τίποτε δεν είναι πια το ίδιο… Οι Βrian Michael Bendis και Stuart Immonen μας μεταφέρουν στο κέντρο της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο καθοριστικές περιπέτειες στα χρονικά του Ultimate Universe της Marvel! Μοιραστείτε το:

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
11,61€
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,95€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ANUBIS
  • Κωδικός: 9789603069751
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια