Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Φτερά και ερείπια

Φτερά και ερείπια
-10 % Εξαντλήθηκε
Φτερά και ερείπια
Συγγραφέας Σάρα Τζ. Μάας
Εκδότης Ψυχογιός
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 776
Σχήμα 21x14
Ηλικίες από 14
Ονομασία Σειράς Πυξίδα
Περίληψη / Περιγραφή "Ένας εφιάλτης", είχα πει στον Τάμλιν. Εγώ ήμουν ο εφιάλτης. Η Φέιρα επιστρέφει στην Αυλή της Άνοιξης αποφασισμένη να συγκεντρώσει πληροφορίες για τις δολοπλοκίες του άρχοντα Τάμλιν και τις απειλές του να γονατίσει το βασίλειο της Πρίθιαν. Για να τα καταφέρει, πρέπει να παίξει ένα θανάσιμο παιχνίδι εξαπάτησης. Όμως και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει τόσο στην ίδια όσο και στα πλάσματα που αποτελούν τώρα πια τον κόσμο της. Καθώς ο πόλεμος είναι έτοιμος να ξεσπάσει, η Φέιρα πρέπει να επιλέξει ποιον από τους Μεγάλους Άρχοντες θα εμπιστευτεί και να βρει συμμάχους στα πιο απρόσμενα μέρη. Στο τρίτο βιβλίο της σειράς ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, η γη θα βαφτεί με αίμα, καθώς πανίσχυρες στρατιές ξωτικών και ανθρώπων συγκρούονται για την εξουσία και όχι μόνο.
ISBN 13 ψηφία 978-618-01-2936-6
Μετάφραση αγγλικά
Κωδικός Biblionet 238440

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
19,70€
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,58€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786180129366
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια