Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ
-5 % Εξαντλήθηκε
ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ
Συγγραφέας ΑΛΕΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Σελίδες 516
Περίληψη / Περιγραφή Ορχομενός 1912. Η Σμαράγδα έρχεται στον κόσμο ένα ζοφερό πρωινό και το κουβάρι της ζωής της αρχίζει να ξετυλίγεται. Από την πρώτη κιόλας μέρα αναμετριέται με τη μοίρα της. Ο αρραβώνας της με τον Πετρή μπλέκει ξαφνικά το κουβάρι. Η αδελφή της, η Λενιώ, αδυνατεί να ξεχωρίσει την προδοσία από το πάθος. Ο Πετρής γίνεται δικός της, όμως όλα έχουν ένα τίμημα... Ο κόμπος μόνο να κοπεί μπορεί... Η ζωή μοιάζει να έχει κρατημένα βάσανα πολλά για τη Σμαράγδα με τα πράσινα σαν πολύτιμους λίθους μάτια και το διαμάντι στην καρδιά. Την αποκοιμίζει γλυκά με έναν έρωτα, έναν γάμο. Της χαρίζει δώρα πολύτιμα που μοσχοβολούν βιολέτα και μαργαρίτα... Αλλά, ο πόλεμος τη βυθίζει και πάλι σε ένα σκοτάδι πυκνό, όμοιο με τον θάνατο. Η Κατοχή αφήνει τη δυσοσμία της παντού. Η Ματίνα είναι από εκείνους που τολμούν και πολεμούν. Η πρώην πόρνη γίνεται η γυναίκα της Αντίστασης... Αποχωρίζεται το παιδί που έχει μόλις γεννήσει. Στο ζύγι υπερισχύει η ευτυχία του και όχι η αγάπη της... Αθήνα 1975. Η εγγονή της Σμαράγδας, παίρνοντας το όνομά της, κοινωνεί τη μοίρα της, κληρονομεί τα βάσανα, αλλά και τη δύναμή της. Τα δυο σμαράγδια που έχει για μάτια, όσες φορές άστραψαν από πόνο και μισεμό, άλλες τόσες έλαμψαν από χαρά κι ελπίδα. Όταν, χρόνια αργότερα, ξεκινά να γράψει το νέο της μυθιστόρημα, τα κομμάτια που λείπουν βρίσκονται καλά φυλαγμένα σε ένα συρτάρι... Και τότε, η αλήθεια ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο, το μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και οι συνειδήσεις δοκιμάζονται. Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, μια δυνατή ιστορία με καταγωγή τον Ορχομενό, βασισμένη σε γεγονότα και αλήθειες που πάντα έχασκαν στον νου και ας τα σκέπαζε ο χρόνος. Ισορροπίες λεπτές, γινάτι και τιμωρία… όλα έγιναν για δυο σμαράγδια!!!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
14,31€
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,50€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ
  • Κωδικός: 9789606216114
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια