Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
-10 % Εξαντλήθηκε
ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
Συγγραφέας ΟΣΤΕΝ ΤΖΕΙΝ
Σελίδες 528
Ηλικίες από 18
Περίληψη / Περιγραφή Δυναμική και παρορμητική, η Μαριάν Ντάσγουντ είναι το ακριβώς αντίθετο από τη συγκρατημένη και συνετή αδελφή της, Έλινορ. Έτσι, όταν η Μαριάν ερωτεύεται τον εντυπωσιακό αλλά επιπόλαιο Τζον Γουίλομπι, αγνοεί την προειδοποίηση της αδελφής της για αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Η Έλινορ, αντίθετα, αντιμετωπίζει στωικά την απόφαση του αγαπημένου της να την εγκαταλείψει και παλεύει να κρύψει τη δική της ερωτική απογοήτευση, ακόμα και από τους οικείους της. Μέσα από την εμπειρία του έρωτα και την απειλή της απώλειάς του, οι δυο αδελφές μαθαίνουν πως η λογική πρέπει να συνδυαστεί με την ευαισθησία και το συναίσθημα, προκειμένου να επιτευχθεί η προσωπική ευτυχία σε μια κοινωνία όπου το χρήμα και η κοινωνική θέση κυβερνούν και ορίζουν ακόμα και τη μοίρα της αγάπης. Το πρώτο σημαντικό μυθιστόρημα της αγγλικής λογοτε­χνίας του 19ου αιώνα είναι πέρα από μια ιστορία ενηλικίωσης και μια απολαυστική «κωμωδία παρεξηγήσεων». Με υπόγεια ειρωνεία και ανεπαίσθητο σαρκασμό, η συγγραφέας αποκαλύπτει την υποκρισία που διέπει την αριστοκρατία και τα ήθη της Αγγλίας εκείνης της εποχής, περιγράφοντας τον αγώνα των δύο τόσο διαφορετικών αδελφών να ζήσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να απαρνηθούν την ανθρωπιά και τα αισθήματά τους.
Βάρος (γρ.) 567

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
15,29€
16,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,42€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786180211580
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια