Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

TARGETING NEW TOEIC PREPARATION AND 7 PRACTICE TESTS AND IBOOK

TARGETING NEW TOEIC PREPARATION AND  7 PRACTICE TESTS AND IBOOK
-10 % Εξαντλήθηκε
TARGETING NEW TOEIC PREPARATION AND 7 PRACTICE TESTS AND IBOOK
Σελίδες 376
Περίληψη / Περιγραφή Preparation & 7 Complete Practice Tests Πρόκειται για ένα βιβλίο που προετοιμάζει τον μαθητή για τις εξετάσεις TOEIC. Η καινοτομία του είναι ότι συνδυάζει preparation και practice και είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο στις σπουδές τους, καθώς η ύλη είναι σχεδιασμένη ώστε να καλύπτεται περίπου σε 3 μήνες. Το βιβλίο χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελείται από 9 Units που περιέχουν θεωρία γραμματικής στα Ελληνικά με συνοδευτικές ασκήσεις, λεξιλογικές ασκήσεις και κείμενα με ερωτήσεις κατανόησης. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 3 Consolidation Units με επαναληπτικές ασκήσεις για καλύτερη εμπέδωση της γραμματικής και του λεξιλογίου. Στο τέλος του πρώτου μέρους δίνονται Grammar Reference με συγκεντρωμένη όλη τη θεωρία γραμματικής του βιβλίου και λίστα με Irregular Verbs. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιέχει 7 Complete Practice Tests (Listening και Reading). Στο τέλος του δεύτερου μέρους δίνεται Glossary. Το βιβλίο συνοδεύεται από i-book με 600 ερωτήματα γραμματικής και 200 ερωτήματα λεξιλογίου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
38,70€
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 36,51€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: SUPERCOURSE
  • Κωδικός: 9789606895937
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια