Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
-5 % Εξαντλήθηκε
ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον ιδανικό οδηγό, µε τον οποίο ο υποψήφιος βοηθός φαρµακείου θα προετοιµαστεί κατάλληλα για την επιτυχία του στις εξετάσεις πιστοποίησης της ειδικότητάς του, καθώς περιέχει όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις νέου τύπου που εκδόθηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί µε απλό και συνάµα επιστηµονικό τρόπο, ώστε αφενός να είναι απολύτως κατανοητές από τους υποψηφίους και αφετέρου να µπορούν να αποδοθούν από τους ιδίους κατά τη γραπτή και προφορική εξέτασή τους. Με το συγκεκριµένο πόνηµα, οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν και να κωδικοποιήσουν τη µελέτη τους µε απώτερο σκοπό την κατοχυρωµένη επιστηµονική γνώση - απαραίτητο εφόδιο για τη µελλοντική επαγγελµατική τους καταξίωση και την αδιαµφισβήτητη επιτυχία τους στις εξετάσεις πιστοποίησης. Παράλληλα, θα αποτελέσει και σηµαντικό βοήθηµα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Συγγραφέας ΠΑΤΡΙΚΟΣ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΔΗΜΟΣ
Εκδότης ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Έτος Έκδοσης 2018
Μήνας Έκδοσης 1
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 400
Σχήμα 20Χ14
Περίληψη / Περιγραφή Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον ιδανικό οδηγό, µε τον οποίο ο υποψήφιος βοηθός φαρµακείου θα προετοιµαστεί κατάλληλα για την επιτυχία του στις εξετάσεις πιστοποίησης της ειδικότητάς του, καθώς περιέχει όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις νέου τύπου που εκδόθηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί µε απλό και συνάµα επιστηµονικό τρόπο, ώστε αφενός να είναι απολύτως κατανοητές από τους υποψηφίους και αφετέρου να µπορούν να αποδοθούν από τους ιδίους κατά τη γραπτή και προφορική εξέτασή τους. Με το συγκεκριµένο πόνηµα, οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν και να κωδικοποιήσουν τη µελέτη τους µε απώτερο σκοπό την κατοχυρωµένη επιστηµονική γνώση - απαραίτητο εφόδιο για τη µελλοντική επαγγελµατική τους καταξίωση και την αδιαµφισβήτητη επιτυχία τους στις εξετάσεις πιστοποίησης. Παράλληλα, θα αποτελέσει και σηµαντικό βοήθηµα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
ISBN 13 ψηφία 9789605834227
Κωδικός Biblionet 232232
ISBN 9605834227

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
14,25€
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,44€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9789605834227
  • Βάρος: 0.47kg
  • Μον.Μέτρησης: Τεμάχια

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια