Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
-10 % Εξαντλήθηκε
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
Συγγραφέας ΓΙΑΝΓΚ Ε. ΤΖΕΦΡΙ, ΚΛΟΣΚΟ Σ. ΤΖΑΝΕΤ
Εκδότης ΠΑΤΑΚΗΣ
Σελίδες 528
Περίληψη / Περιγραφή Μήπως μπλέκετε σε σχέσεις χωρίς κατανόηση; Φοβάστε να δείξετε τον πραγματικό εαυτό σας, μήπως και σας απορρίψουν; Βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας; Μήπως αισθάνεστε ότι πρέπει, με κάθε κόστος, να αγωνίζεστε για το καλύτερο, κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς λιγότερο καλό; Οι έντεκα πιο συνηθισμένες "παγίδες ζωής", οι στερεότυποι εκείνοι τρόποι με τους οποίους ανακυκλώνουμε τα σενάρια της ζωής μας και εξαιτίας των οποίων βιώνουμε μια συνεχή δυσφορία ή δυσλειτουργούμε σε διαπροσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αποτελούν το αντικείμενο του εξαιρετικού αυτού βιβλίου. Ο Jefrey Young και η Janet Klosko, δύο διαπρεπείς Αμερικανοί ψυχολόγοι, με την τεράστια κλινική εμπειρία τους, μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τις προσωπικές μας "παγίδες ζωής", να κατανοήσουμε τον τρόπο δημιουργίας τους, και μας καθοδηγούν στο πώς θα απαλλαγούμε απ' αυτές, επιφέροντας έτσι σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
16,94€
18,82€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,98€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9789603609964
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια