Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ
-10 % Εξαντλήθηκε
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ
Συγγραφέας ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ
Εκδότης ΜΙΝΩΑΣ
Έτος Έκδοσης 2021
Μήνας Έκδοσης 01
Σελίδες 288
Περίληψη / Περιγραφή Αφήστε την έμπνευση να υπερνικήσει τους φόβους σας! Φοβάστε ότι δεν έχετε κανένα ταλέντο; Φοβάστε ότι θα σας απορρίψουν ή ότι θα σας κρίνουν; Φοβάστε ότι τα όνειρά σας δεν είναι πραγματοποιήσιμα; H Eλίζαμπεθ Γκίλμπερτ έχει εμπνεύσει εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο με τα βιβλία της. Αυτή τη φορά η αγαπημένη συγγραφέας μοιράζεται τη σοφία της όσον αφορά τη δημιουργικότητα, καταρρίπτοντας τις αντιλήψεις γύρω από το μυστήριο και τους φόβους που περιβάλλουν αυτή τη διαδικασία. Και δείχνει σε όλους πόσο εύκολο είναι να βιώσουμε μια γεμάτη και δημιουργική ζωή. Με ιστορίες τόσο από τη δική της ζωή όσο και από εκείνες φίλων της και ανθρώπων που την έχουν εμπνεύσει, καθώς και με πρακτικές συμβουλές η συγγραφέας μάς προκαλεί να ενδώσουμε στην περιέργειά μας και να αδράξουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ, ξεπερνώντας τους δισταγμούς μας. Ακολουθήστε το όνειρό σας και ξεκινήστε για ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης, γεμάτο θαύματα και απρόσμενες χαρές!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
14,94€
16,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,09€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786180214109
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια