Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
-10 % Εξαντλήθηκε
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
Συγγραφέας ΜΑΝΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Εκδότης THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING
Έτος Έκδοσης 2020
∆έσιμο Μαλακό
Σελίδες 162
Σχήμα 14Χ21
Περίληψη / Περιγραφή Τι είναι η μαγεία, αν όχι η αποκρυπτογράφηση αυτών που ίσως δεν καταλαβαίνουμε ακόμα; Μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε το ανθρώπινο μυαλό και τον τρόπο σκέψης μας; Τι θα συνέβαινε αν καταφέρναμε να ανακαλύψουμε το "πώς"; Αυτές και ακόμα περισσότερες απορίες, θα μπορέσετε να τις λύσετε εύκολα μελετώντας το συγκεκριμένο βιβλίο. Γραμμένο με εύκολο, ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο, θα μάθετε τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), ποια εργαλεία και τεχνικές του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση στη ζωή σας αλλά και πώς να διαχειριστείτε κάποια σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς σας που ίσως να σας απασχολούν καιρό. Κατανοώντας γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε, μας δίνεται η δυνατότητα να μπορέσουμε να αλλάξουμε πρώτα τον τρόπο σκέψης μας και έπειτα τις πράξεις μας. Μόλις μάθουμε τον τρόπο, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι πραγματικά εύκολα. Αυτή, είναι η μαγεία του ανθρώπινου μυαλού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
9,90€
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,34€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9786188227163
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια