Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
-10 % Εξαντλήθηκε
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Συγγραφέας GUILLAUME FABRICE, TIBERGHIEN GUY, BAUDOUIN JEAN-YVES
Εκδότης ΔΙΑΥΛΟΣ
Έτος Έκδοσης 2018
Μήνας Έκδοσης 7
Σελίδες 174
Σχήμα 24Χ17
Περίληψη / Περιγραφή Μπορούμε άραγε πραγματικά να παρατηρήσουμε τη σκέψη μέσα στον εγκέφαλο με τη βοήθεια των νέων τεχνικών εγκεφαλικής απεικόνισης; Καθημερινά, πέντε άρθρα που χρησιμοποιούν τη λειτουργική απεικόνιση μέσω μαγνητικού συντονισμού (IRMf/fMRI) δημοσιεύονται στα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Από τη Δικαιοσύνη μέχρι την Οικονομία, η νευρο-απεικόνιση κατακτά νέα πεδία και ο αντίκτυπος αυτών των ερευνών στα ΜΜΕ είναι σημαντικός. Την ώρα που κάποιοι προτείνουν την εκγύμναση μιας ειδικής περιοχής του εγκεφάλου ή αναπτύσσουν τεχνικές μάρκετινγκ που στοχεύουν μια εγκεφαλική περιοχή, το βιβλίο αυτό επανέρχεται σε θεμελιώδη προβλήματα που τίθενται όταν προσεγγίζουμε τον νου-εγκέφαλο υπό το πρίσμα της εγκεφαλικής απεικόνισης. Το βιβλίο αυτό, το πρώτο πόνημα που πραγματεύεται τη νευρο-απεικόνιση και τις σχέσεις της με την ψυχολογία μέσα από μια κριτική προσέγγιση, έχει στόχο να δείξει τα όρια και τις δυνατότητες αυτών των νέων εργαλείων διερεύνησης. Στηριζόμενο στις γνώσεις τόσο της ψυχολογίας όσο και της νευροεπιστήμης, επανέρχεται στις μεθόδους, τις ερμηνείες και τα ερωτήματα που τίθενται από τις πρόσφατες προόδους της εγκεφαλικής απεικόνισης. Επανάσταση στη γνώση μας πάνω στη νόηση ή παρεπόμενο τεχνολογικής μόδας; Εν πάση περιπτώσει, είναι μια καλή αφορμή να ανοίξει η συζήτηση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
13,36€
14,84€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,60€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9789605314156
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια