Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΠΙΣΤΕΨΕ Σ ΕΣΕΝΑ 2, ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΕΨΕ Σ ΕΣΕΝΑ 2, ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
-10 % Εξαντλήθηκε
ΠΙΣΤΕΨΕ Σ ΕΣΕΝΑ 2, ΚΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Συγγραφέας Nieves, Rut
Εκδότης ΠΕΔΙΟ
Έτος Έκδοσης 2020
Μήνας Έκδοσης 12
Σελίδες 352
Περίληψη / Περιγραφή Ανακάλυψε πώς, μέσα από τις λέξεις, τη φαντασία και τα συναισθήματά σου, θα μπορέσεις να εκφράσεις τα όνειρά σου και να τα κάνεις πραγματικότητα. Σε αυτό το βιβλίο, καρπό δύο ετών δουλειάς με τους αναγνώστες του Πίστεψε σ’ εσένα, θα βρεις πολύ απλές αλλά ταυτόχρονα πολύ εποικοδομητικές ασκήσεις, που θα σε διδάξουν πώς θα επιτρέψεις σε εσένα να ζήσεις εμπειρίες που λαχταρά η καρδιά σου. Μέσω ενός ταξιδιού στον ίδιο σου τον εαυτό, στην παιδική σου ηλικία και στα όνειρά σου, θα μάθεις ότι ο νόμος της έλξης και η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύο πρακτικές άρρηκτα συνδεδεμένες και ότι, χάρη στη διδασκαλία αυτή, θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αν το Πίστεψε σ’ εσένα σε βοήθησε να συνειδητοποιήσεις όλη τη δύναμη που σου έχει δοθεί, με το Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα θα μάθεις να χρησιμοποιείς την πολύτιμη αυτή δύναμη. Ένα βιβλίο που θα σηματοδοτήσει το πριν και το μετά στη ζωή σου. Οι αναγνώστες λένε: «Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα και να μάθω να αφήνω πίσω το παρελθόν και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν είχα βρει ποτέ κάτι που να μου εξηγεί τόσο καλά ό,τι είχα στο μυαλό μου» «Το Πίστεψε σ’ εσένα με βοήθησε πάρα πολύ, κι αυτό το δεύτερο μέρος ακόμα περισσότερο. Ήταν καθοριστικά για τη ζωή μου. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους». «Ευχαριστώ για αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο που θα έπρεπε όλοι να διαβά-σουμε, γιατί έτσι ο κόσμος θα γινόταν καλύτερος. Με βοήθησε να δω τα πράγματα καθαρά και να μην έχω τόσες απαιτήσεις από τον ίδιο μου τον εαυτό»

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
13,05€
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,31€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9789606352959
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια