Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Green Toys: Ασθενοφόρο και Σετ Γιατρού (AMDK-1313)

Green Toys: Ασθενοφόρο και Σετ Γιατρού (AMDK-1313)
Green Toys: Ασθενοφόρο και Σετ Γιατρού (AMDK-1313)
Έρχεται ο γιατρός! Το Green Toys™ Ασθενοφόρο και Σετ Γιατρού προσφέρει ότι χρειάζεται για να παίξει κάποιος τον γιατρό, τη νοσοκόμα, τον τραυματιοφορέα – ή όλα τα παραπάνω! Το σετ 10 κομματών ενθαρρύνει την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, του παιχνιδιού με φαντασία και τις θετικής κοινωνικής συμπεριφοράς, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη χαλάρωση του άγχουν που προκαλούν οι επισκέψεις στον γιατρό κάνοντας τα στοιχεία μιας εξέτασης οικεία και διασκεδαστικά. Το ασθενοφόρο έχει τα χαρακτηριστικά, το μέγεθος και την ανθεκτικότητα ενός κλασσικού φορτηγού της Green Toys, αλλά και φώτα που σηκώνονται προς το χερούλι για να δημιουργήσουν μια μοναδικά τσάντα μεταφοράς. Όλα τα κομμάτια που περιλαμβάνει το σετ – το στηθοσκόπιο, το σφυρί αντανακλαστικών, η σύριγγα, η λαβίδα, το θερμόμετρο και το ακουστικό, αλλά και το σημειωματάριο του γιατρού με τα δύο φύλλα αυτοκόλλητων – μπορούν να αποθηκευτούν στο ασθενοφόρο για γρήγορη, φιλική προς το περιβάλλον μεταφορά προς το επόμενο επείγον περιστατικό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
44,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 36,28€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: GREENTOYS
  • Κωδικός: 816409013134
  • Βάρος: 2.00
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια