Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

PLAYMOBIL-ΘΕΑ ΕΣΤΙΑ 70215

PLAYMOBIL-ΘΕΑ ΕΣΤΙΑ 70215
Εξαντλήθηκε
PLAYMOBIL-ΘΕΑ ΕΣΤΙΑ 70215
Μετά από μακροχρόνια έρευνα και προετοιμασία δημιουργήσαμε μια συλλεκτική σειρά φιγούρων με την πολύτιμη συμβολή αρχαιολόγων και παιδαγωγών. Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου έρχονται να διδάξουν στα παιδιά πολύτιμα μαθήματα μυθολογίας μέσα από το παιχνίδι! Η Εστία είναι το πρωτότοκο παιδί του Κρόνου άρα και η μεγαλύτερη σε ηλικία από τους 12 Ολύμπιους Θεούς. Προστατεύει το σπίτι και την οικογένεια. Είναι η μοναδική από τους Ολύμπιους Θεούς που δεν φεύγει ποτέ από τον Όλυμπο. Η Εστία θεωρείται ως η δικαιότερη και η πραότερη των θεών. Είναι φιλάνθρωπη και δεν παίρνει μέρος σε μάχες. Μαζί με την Άρτεμη και την Αθηνά είναι ορκισμένες παρθένες. Αυτό το προϊόν ανήκει στη σειρά PLAYMOBIL® PLUS και είναι συμπληρωματικό αξεσουάρ των κωδικών που υπάρχουν στον κανονικό κατάλογο PLAYMOBIL. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+ ετών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: PLAYMOBIL
  • Κωδικός: 4008789702159
  • Βάρος: 0.47kg
  • Μον.Μέτρησης: Τεμάχια

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια