Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ MIO ROBOT - Μαθαίνω & Δημιουργώ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ MIO ROBOT - Μαθαίνω & Δημιουργώ
Εξαντλήθηκε
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ MIO ROBOT - Μαθαίνω & Δημιουργώ
Ένα μοναδικό αυθεντικό ρομπότ για να συναρμολογήσει το παιδί με πολλές διασκεδαστικές λειτουργίες παιχνιδιών, το Mio Robot Next Generation! Εξοπλισμένο με δύο αισθητήρες υπερύθρων, το νέο Ρομπότ μπορεί να αποφύγει εμπόδια και να ακολουθήσει το χέρι σας σαν ένα πραγματικό λαγωνικό! Χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο, μπορείτε να το ελέγξετε απλά χτυπώντας τα χέρια σας, ενώ με το κουμπί στην πλάτη του μπορείτε να προγραμματίσετε τη διαδρομή του. Η δωρεάν εφαρμογή APP περιλαμβάνει δύο τμήματα παιχνιδιών: κωδικοποίηση, για να μάθετε τις αρχές του προγραμματισμού μπλοκ και του πραγματικού χρόνου, αλλά και τη διαχείριση κινήσεων, ήχων και εφέ φωτισμού, σαν να χρησιμοποιείτε πραγματικό χειριστήριο. Ακόμα, η υποδοχή για στυλό και ο μαγνητικός συλλέκτης του επιτρέπουν να σχεδιάσει ή να συλλέξει μικρά νομίσματα και συνδετήρες!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
34,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,22€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: AS
  • Κωδικός: 8005125635276
  • Βάρος: 0.50
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια