Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

FROZEN 2 ART DESK-ΓΡΑΦΕΙΟ

FROZEN 2 ART DESK-ΓΡΑΦΕΙΟ
Εξαντλήθηκε
FROZEN 2 ART DESK-ΓΡΑΦΕΙΟ
Ένα δημιουργικό πακέτο για να παίξετε και να χρωματίσετε με τις μαγικές πριγκίπισσες του βασιλείου του πάγου, την Έλσα και την Άννα. Το Frozen παιδικό γραφείο από τη Lisciani προσφέρει στον μικρό ζωγράφο όχι μόνο ένα ευχάριστο μέρος για να δημιουργήσει, αλλά και πολλά αξεσουάρ. Το γραφείο περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο και πίνακα που μπορείτε να γράφετε και να σβήνετε με ένα σφουγγάρι όσες φορές θέλετε, καθώς και, 2 βιβλία μόδας, glitter, φακέλους, αυτοκόλλητα, χρώματα και πολλά άλλα. Το γραφείο είναι σταθερό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και θα γίνει ένα όμορφο μέρος του παιδικού δωματίου. Το σετ αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Κατάλληλο για ηλικίες από 4 ετών και άνω.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
39,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,25€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: LISCIANI
  • Κωδικός: 8008324073719
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια