Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΛΟΣ HEY CLAY DRAGONFLY

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΛΟΣ HEY CLAY DRAGONFLY
Εξαντλήθηκε
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΛΟΣ HEY CLAY DRAGONFLY
Η σειρά προϊόντων HEY CLAY δημιουργήθηκε για να αναπτύξει τις δεξιότητες των παιδιών και να τα βοηθήσει να ζωντανέψουν τις πιο δημιουργικές σκέψεις τους. Οι μοναδικές ιδιότητες του πηλού κάνουν τη διαδικασία δημιουργίας μια υπέροχη και απολαυστική εμπειρία όπου γοητεύει τα παιδιά και τους γονείς. Ο πηλός αρχίζει να σταθεροποιείται μέσα σε 20 λεπτά και μετά από 24 ώρες θα μετατραπεί σε ένα μοναδικό νέο παιχνίδι! Η εφαρμογή για κινητά και έξυπνες συσκευές, η οποία είναι γεμάτη με οδηγούς δημιουργίας, αποτελεί βασικό μέρος των προϊόντων HEY CLAY. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν και χρησιμοποιώντας ειδικούς κωδικούς μέσα από τις συσκευασίες, ξεκλειδώνετε τους οδηγούς δημιουργίας. Στην εφαρμογή HEY CLAY θα βρείτε υπέροχα κινούμενα σχέδια τα οποία θα καθοδηγούν τα παιδιά στο να δημιουργήσουν ευφάνταστους χαρακτήρες με έναν πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,02€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: HEY CLAY
  • Κωδικός: 4897105241058
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια