Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Ταξιδεύοντας με τις λέξεις

Ταξιδεύοντας με τις λέξεις
-7 % Εξαντλήθηκε
Ταξιδεύοντας με τις λέξεις
Συγγραφέας Γιώργος Παπαζαχαρίου
Εκδότης Ταξιδευτής
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου ελληνικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 264
Σχήμα 21x14
Περίληψη / Περιγραφή Ο Γιώργος Παπαζαχαρίου παρουσιάζει για τρίτη χρονιά, στο επιτυχημένο βιβλίο - ημερολόγιο για το 2022, αποσπάσματα και κείμενα της υπερ-εικοσάχρονης εκπομπής του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, άλλοτε στο ραδιοσταθμό "Στο κόκκινο", με τίτλο "Από πού και γιατί". Το εβδομαδιαίο ημερολόγιο συμπληρώνεται, λοιπόν, με τα κείμενα του Γιώργου Παπαζαχαρίου: Γλώσσα, Βία, 12 , Ήλιος , Ο πραγματευτής, Πεμπτουσία - Αιθήρ, «Το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής», Μάσκα, Σιγά τον πολυέλαιο, Έλληνες αεί παίδες, Μπουντρούμι – Ιππόδρομος, Hellenic quest, Η μία ψήφος, Γυναικοκτονία, Τα Άγραφα, Φοβία, Φράσεις από τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας, ?Αβελτηρία, Διπλωματία, Δαίμων, Τετάρτη και Παρασκευή τα νύχια σου μην κόψεις, Καραντίνα, Ασφάλεια, Μεταφραστικά δάνεια, Αιδώς, Συλλογική προσπάθεια, Μόρτης, Τσίφτης, Πυθία, Παρετυμολογικά, Αιγαίος, Νερό, Μιθριδατισμός, Παροιμία, Μπόλικος, Ονοματοδοσία πόλεων, Ευτυχία, Μποέμ, Κρουασάν, Λάθη στη χρήση των επιρρημάτων, Μεταξύ κύλικος και χειλέων, Μαφία, Βωμολόχος, Πακέτο, Πίθος των Δαναΐδων, ΟΧΙ, Στερεοτυπία, Φύρδην μίγδην, Αιγάλεω, Πειραιάς, Ψευδόφιλες λέξεις, Μούσι, Χειμερινό ηλιοστάσιο, Ελληνικές καλένδες. Για ένα ταξιδιάρικο -όχι μόνο λεξιλογικά- 2022.
ISBN 13 ψηφία 978-960-579-135-3
Κωδικός Biblionet 262515

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
13,95€
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,16€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: 9789605791353
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια