Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΜΠΛΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΠOΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 1LT-

ΜΠΛΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΠOΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 1LT-
ΜΠΛΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΠOΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ 1LT-
Διατηρούν το νερό ή τα ροφήματά σας στη θερμοκρασία που θέλετε (κρύα ή ζεστά), για πολλές ώρες. Ιδανικά για το γραφείο, το αυτοκίνητο, την παραλία, τα ταξίδια. Κάνετε οικονομία, δε χρειάζεται να αγοράζετε συνέχεια εμφιαλωμένο νερό. Γεμίστε το άφοβα όσες φορές θέλετε. Διευκολύνεστε, αφού μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας κρύα ή ζεστά ροφήματα . Στυλάτο & οικολογικό, κατάλληλο για την παραλία, την εκδρομή, το γραφείο. BPA FREE Δε σπάει Stainless steel 18/8 (304) Γιατί να διαλέξω thermos από ανοξείδωτο ατσάλι; 1) O σημαντικότερος λόγος για να πείτε ‘ναι’ στα ανοξείδωτα παγουράκια είναι το υγιεινό τους υλικό & η μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Καθότι δεν σπάνε εάν πέσουν κάτω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα κοινά παγούρια. 2) Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το πλέον υγιεινό & ασφαλές υλικό, καθώς δεν περιέχει Δισφαινόλη & καρκινογόνες ουσίες, όπως συμβαίνει με κάποια κακής ποιότητας πλαστικά ή αλουμινένια δοχεία. Επιπλέον το ανοξείδωτο ατσάλι δε συγκεντρώνει βακτήρια, ακόμη και αν γρατζουνιστεί. Μη ξεχνάμε ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή υλικού για κατασκευή νοσοκομειακών εξαρτημάτων & ειδών κουζίνας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
25,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,48€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: ECOLIFE-LIFEGREEN
  • Κωδικός: 5208009001751
  • Βάρος: 0.47
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια