Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΚΟΛΛΑ UHU ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ 35G/ML

ΚΟΛΛΑ UHU ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ 35G/ML
ΚΟΛΛΑ UHU ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ 35G/ML
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - χωρίς διαλύτες - διάφανη - στεγνώνει γρήγορα - αδιάβροχη - ξεπλένεται όταν βρίσκεται σε υγρή κατάσταση - άοσμη - επαναπροσαρμόζεται Δελτίο τεχνικών δεδομένων Επιστροφή στην αρχή ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ : Γενικής χρήσης - κολλάει χαρτόνι, χαρτί, φελλό, δέρμα, φελλό, υφάσματα, ξύλο, μεταξύ τους ή με μέταλλο, πορσελάνη, γυαλί, Styrofoam® (φελιζόλ) και πολλά πλαστικά υλικά. Δεν είναι κατάλληλο για: Ακατάλληλο για φωτογραφίες, πολυαιθυλένιο (PE) και πολυπροπυλένιο (PP). Επιστροφή στην αρχή ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Συνθήκες εργασίας Να μην χρησιμοποιείται σε θερμοκρασίες κάτω από +5°C. Απαιτήσεις επιφάνειας Τα υλικά προς κόλληση πρέπει να είναι καθαρά, στεγνά και να μην έχουν σκόνη και λιπαρότητα. Προκαταρκτική επεξεργασία επιφάνειας Όταν κολλάτε πλαστικά ή μέταλλο, μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν πρώτα εκτραχύνετε ελαφρώς τα μέρη που πρόκειται να κολληθούν. κατά τη χρήση Οδηγίες χρήσης Καθαρίστε προσεκτικά τις επιφάνειες που θα κολληθούν (στεγνές και καθαρές από σκόνη και λίπη). Απλώστε λεπτή στρώση κόκλλας στην μια επιφάνεια, πιέστε και τις δυο επιφάνειες μαζί - έτοιμο! μετά τη χρήση Λεκέδες / υπολείμματα Η κόλλα που δεν έχει στεγνώνει πλήρως μπορεί εύκολα να ξεβγαλθεί με κρύο ή ζεστό νερό. Συνθήκες αποθήκευσης Φυλάσσετε σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,38€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: UHU-BISON
  • Κωδικός: 4026700342758
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια