Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Χριστουγεννιάτικη ιστορία
-17 % Εξαντλήθηκε
Χριστουγεννιάτικη ιστορία
Συγγραφέας Κάρολος Ντίκενς
Εκδότης Χάρτινη Πόλη
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 196
Σχήμα 20x14
Ηλικίες έως 7
Ηλικίες από 3
Ονομασία Σειράς Κλασικά Αριστουργήματα. Χριστουγεννιάτικα
Περίληψη / Περιγραφή Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, σκληρός, εσωστρεφής, μοναχικός σαν στρείδι και χωρίς ίχνος καλοσύνης και γενναιοδωρίας. Ο πάγος στην ψυχή του αλλοιώνει το γερασμένο του πρόσωπο και κάνει το βάδισμά του άκαμπτο. Δεν συμπαθεί καθόλου τις γιορτές και ιδίως τα Χριστούγεννα, καθώς θεωρεί πως είναι η εποχή που γίνεσαι έναν χρόνο μεγαλύτερος αλλά ούτε μια ώρα πιο πλούσιος. Όμως, ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του θα αλλάξουν ριζικά μετά την επίσκεψη που δέχεται από το φάντασμα του νεκρού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, αλλά και από τρία πνεύματα: των περασμένων Χριστουγέννων, των φετινών και των μελλοντικών... Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, το αριστούργημα του κορυφαίου Άγγλου συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1843. Γνώρισε άμεση επιτυχία και εξακολουθεί να προσελκύει νέους αναγνώστες, καθώς μας διδάσκει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και αναζωπυρώνει μέσα μας τα συναισθήματα της καλοσύνης, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και της αλληλοβοήθειας.
ISBN 13 ψηφία 978-960-621-630-5
Μετάφραση αγγλικά
Κωδικός Biblionet 260851

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
11,61€
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,95€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ
  • Κωδικός: 9789606216305
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια