Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

4½ φίλοι και οι άγρυπνοι νάνοι του κήπου

4½ φίλοι και οι άγρυπνοι νάνοι του κήπου
-10 % Εξαντλήθηκε
4½ φίλοι και οι άγρυπνοι νάνοι του κήπου
Συγγραφέας Γιόαχιμ Φρίντριχ
Εκδότης Μίνωας
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου γερμανικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 192
Σχήμα 21x14
Ηλικίες έως 11
Ηλικίες από 7
Ονομασία Σειράς 4½ Φίλοι
Περίληψη / Περιγραφή Οι 4½ φίλοι απαρτίζονται από τρία αγόρια, ένα κορίτσι και έναν σκύλο. Ο Κάλε, ο ιδρυτής και αρχηγός του γραφείου ντετέκτιβ «Κάλε και Σία», τα δίδυμα αδέλφια Στέφι και Κάρστεν, ο Φρίντελ και ο σκύλος τους, ο Πεντάμορφος, μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες στην προσπάθειά τους να λύσουν μυστήρια και παράξενες υποθέσεις. Μα μπορούν οι σκύλοι να μιλήσουν; Φυσικά, μας το επιβεβαιώ­νει και ο Πεντάμορφος. Μόνο που οι άνθρωποι δεν πρέπει να καταλάβουν πόσο έξυπνοι είναι στην πραγματικότητα οι σκύλοι. Γι’ αυτό, για να πιάσει τον δράστη, ο Πεντάμορφος πρέπει να στραφεί για βοήθεια στους σιωπηλούς του φίλους, τους νάνους του κήπου. Μια ακόμη περιπέτεια για τους μικρούς ντετέκτιβ όπου ο σκύλος τους, ο Πεντάμορφος, αποδεικνύει ότι ανήκει επάξια στην ομάδα «Κάλε και Σία», λύνοντας και την πιο απίθανη υπόθεση.
ISBN 13 ψηφία 978-618-02-1932-6
Μετάφραση γερμανικά
Κωδικός Biblionet 259337
Βάρος (γρ.) 1000

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
8,09€
8,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,63€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
  • Κωδικός: 9786180219326
  • Βάρος: 0.21
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια