Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Οδύσσεια

Οδύσσεια
Εξαντλήθηκε
Οδύσσεια
Πέρασαν δέκα χρόνια για να τελειώσει ο πόλεμος της Τροίας. Ένας πόλεμος που ξέσπασε για την αρπαγή της Ελένης, της πανέμορφης Ελληνίδας βασίλισσας, από τον Πάρη, έναν από τους γιους του βασιλιά της Τροίας. Οι Έλληνες κατάφεραν να μπουν στην πόλη της Τροίας. Γι’ αυτή την κατάληξη αιτία ήταν το πολυμήχανο μυαλό του βασιλιά της Ιθάκης, Οδυσσέα, που είχε την ιδέα κατασκευής του Δούρειου Ίππου. Ο πόλεμος τελείωσε, η Ελένη ελευθερώθηκε και οι Έλληνες θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους. Όμως, για τον Οδυσσέα θα ξεκινούσαν νέες περιπέτειες και θ’ αργούσε πολύ να φτάσει στov τόπο του... Tο βιβλίο περιέχει δραστηριότητες και παιχνίδια που βοηθούν τον μικρό αναγνώστη να εμπεδώσει βασικά στοιχεία της ιστορίας.
Υπότιτλος Ο ΜΥΘΟΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Συγγραφέας ΜΑΚΡΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ.
Εκδότης ΑΓΚΥΡΑ
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Έτος Έκδοσης 2012
Μήνας Έκδοσης 12
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 32
Σχήμα 28Χ21
Ονομασία Σειράς ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Περίληψη / Περιγραφή Πέρασαν δέκα χρόνια για να τελειώσει ο πόλεμος της Τροίας. Ένας πόλεμος που ξέσπασε για την αρπαγή της Ελένης, της πανέμορφης Ελληνίδας βασίλισσας, από τον Πάρη, έναν από τους γιους του βασιλιά της Τροίας. Οι Έλληνες κατάφεραν να μπουν στην πόλη της Τροίας. Γι’ αυτή την κατάληξη αιτία ήταν το πολυμήχανο μυαλό του βασιλιά της Ιθάκης, Οδυσσέα, που είχε την ιδέα κατασκευής του Δούρειου Ίππου. Ο πόλεμος τελείωσε, η Ελένη ελευθερώθηκε και οι Έλληνες θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους. Όμως, για τον Οδυσσέα θα ξεκινούσαν νέες περιπέτειες και θ’ αργούσε πολύ να φτάσει στov τόπο του... Tο βιβλίο περιέχει δραστηριότητες και παιχνίδια που βοηθούν τον μικρό αναγνώστη να εμπεδώσει βασικά στοιχεία της ιστορίας.
ISBN 13 ψηφία 9789605470197
Κωδικός Biblionet 186082
Βάρος (γρ.) 210
ISBN 9605470195

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,53€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
  • Κωδικός: 9789605470197
  • Μον.Μέτρησης: Τεμάχια

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια