Ελληνική ζαχαροπλαστική
-10 %
Εξαντλήθηκε
Ελληνική ζαχαροπλαστική
Συγγραφέας | Στέλιος Παρλιάρος |
Εκδότης | Πεδίο |
Τόπος Έκδοσης | Αθήνα |
Γλώσσα Πρωτοτύπου | ελληνικά |
∆έσιμο | Σκληρό εξώφυλλο |
Σελίδες | 304 |
Σχήμα | 24x17 |
Περίληψη / Περιγραφή | «Η ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα είχε αυθεντικότητα και ψυχή. Μπορεί να έλειπαν βασικά υλικά, όπως το βούτυρο, όμως η ελληνική γη πάντα είχε να προσφέρει τα δικά της “δώρα”. Ελαιόλαδο, φρούτα, ξηροί καρποί, μέλι πρωταγωνιστούσαν σε γλυκά φτιαγμένα με μεράκι και διάθεση προσφοράς». Ο Στέλιος Παρλιάρος, έχοντας διανύσει μια πορεία ως ζαχαροπλάστης για περισσότερα από 40 χρόνια, επιχειρεί να διηγηθεί την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής. Καταθέτοντας προσωπικές μαρτυρίες και αναμνήσεις, μέσα από 56 συνταγές ελληνικών γλυκών, που όλοι έχουμε αγαπήσει – κάποιες κλασικές, κάποιες πιο δημιουργικές. Επιμένοντας στα υπέροχα υλικά της ελληνικής γης που εγγυώνται την επιτυχία. |
ISBN 13 ψηφία | 978-960-635-447-2 |
Κωδικός Biblionet | 278300 |
Βάρος (γρ.) | 1290 |
29,61€
32,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 27,93€
- Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
- Κατασκευαστής: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟ
- Κωδικός: 9789606354472