Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

ΚΟΜΙΚ Harleen

ΚΟΜΙΚ Harleen
-10 %
ΚΟΜΙΚ Harleen
Συγγραφέας Stjepan Sejic
Εκδότης Οξύ - Brainfood
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 208
Σχήμα 27x21
Ονομασία Σειράς Οξύ Comics
Περίληψη / Περιγραφή Τι βρίσκεται πίσω από το βαμμένο χαμόγελο; Η ιστορία μιας από τις πλέον αγαπημένες αντι-ηρωίδες της DC και μέλος της περίφημης Suicide Squad, έρχεται από τις Εκδόσεις Οξύ Comics! Ο ανερχόμενος δημιουργός Stjepan Sejic υπογράφει μια άκρως επιτυχημένη ιστορία αγάπης και εμμονής που καθηλώνει. Μια νεαρή ψυχίατρος με μια πιθανή θεραπεία για την τρέλα που στοιχειώνει το Γκόθαμ Σίτι, η δόκτωρ Χαρλίν Κουινζέλ πρέπει να αποδείξει την επαναστατική της θεωρία σε ένα επιφυλακτικό ίδρυμα βουτώντας μέσα στα διαταραγμένα μυαλά των πιο θανάσιμων κρατουμένων του Ασύλου Άρκαμ. Αλλά όσο περισσότερο χρόνο περνά με τους εγκληματικά παράφρονες ασθενείς της, τόσο πιο κοντά έλκεται από έναν συγκεκριμένο ασθενή--και απομακρύνεται από την πραγματικότητα ακόμα περισσότερο.
ISBN 13 ψηφία 978-960-436-820-4
Μετάφραση αγγλικά
Κωδικός Biblionet 261031

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
17,91€
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,90€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΞΥ
  • Κωδικός: 9789604368204
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια