Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Orchard Toys First Words Colouring Book

Orchard Toys First Words Colouring Book
Orchard Toys First Words Colouring Book
Μια αυτοκόλλητη ετικέτα γλώσσας και γραμματισμού των 24 σελίδων και ένα βιβλίο δραστηριοτήτων χρωματισμού. Τα παιδιά θα μάθουν τα πρώτα τους λόγια καθώς ταιριάζουν με τα αυτοκόλλητα και πρακτικά γράφοντας εντοπίζοντας τα γράμματα! Κάθε λέξη διαθέτει μια τολμηρή και φιλική απεικόνιση, η οποία μπορεί να χρωματιστεί μετά την εκμάθηση της λέξης ως ανταμοιβή. Περιλαμβάνει 81 πολύχρωμα αυτοκόλλητα γραμματοσήμων! Τα βιβλία ζωγραφικής μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εκπαίδευση, συμβάλλοντας στη βελτίωση του συντονισμού των ματιών των ματιών και ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα με σαφείς εκπαιδευτικούς στόχους. Κάθε ένα από τα βιβλία διαθέτει τολμηρές, κατάλληλες για την ηλικία εικόνες γνωστών χαρακτήρων Orchard Toys, καθώς και διασκεδαστικές βήμα προς βήμα δραστηριότητες για την ενίσχυση των δεξιοτήτων εκμάθησης πρώιμης μάθησης. Αυτό το βιβλίο ζωγραφικής είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: ORCHARD
  • Κωδικός: 5011863501240
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια