Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Φυσική Α’ λυκείου

Φυσική Α’ λυκείου
-10 % Εξαντλήθηκε
Φυσική Α’ λυκείου
ΦΥΣΙΚΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ
Συγγραφέας Άγγελος Σαββάλας
Εκδότης Σαββάλας
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 672
Σχήμα 24x17
Περίληψη / Περιγραφή Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι των Πανελληνίων που χάνουν βαθμούς στη Φυσική δεν είχαν σωστές βάσεις στη Φυσική της Α’ Λυκείου. Το νέο, πλήρες βοήθημα της Φυσικής Α’ Λυκείου βοηθά το μαθητή να μελετήσει σε βάθος την ύλη, χωρίς ν’ αφήσει κενά ή ελλείψεις. Το βιβλίο συμπεριλαμβάνει: · ερωτήσεις κλειστού τύπου (το 1ο θέμα των εξετάσεων), · ερωτήσεις ανοικτού τύπου (το 2ο θέμα των εξετάσεων), · ασκήσεις (το 3ο θέμα των εξετάσεων), · σύνθετες ασκήσεις (το 3ο ή το 4ο θέμα των εξετάσεων), · προβλήματα (το 4ο θέμα των εξετάσεων), · τα θέματα της Τράπεζας θεμάτων · θέματα για δυνατούς λύτες (μια δοκιμασία προσομοίωσης ενόψει των δύσκολων θεμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων) · κριτήριο αξιολόγησης · απαντήσεις όλων των ερωτήσεων, των ασκήσεων και των προβλημάτων του Σχολικού Βιβλίου.
ISBN 13 ψηφία 978-960-493-470-6
Κωδικός Biblionet 222796

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
20,61€
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,44€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια