Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Χημεία Α΄ λυκείου

Χημεία Α΄ λυκείου
-10 %
Χημεία Α΄ λυκείου
ΧΗΜΕΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 2013
Συγγραφέας Κώστας Σαλτερής
Εκδότης Σαββάλας
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 719
Σχήμα 24x17
Περίληψη / Περιγραφή Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Α΄ Λυκείου με σκοπό να τους βοηθήσει να κατανοήσουν το μάθημα της Χημείας, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τάξης τους. Ταυτόχρονα αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για όσους επιλέξουν, στις επόμενες τάξεις, κατεύθυνση στην οποία η Χημεία είναι εξεταζόμενο μάθημα σύμφωνα με το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, η συγγραφική αυτή εργασία περιλαμβάνει: - Τη βασική θεωρία της κάθε ενότητας. - Ερωτήσεις κρίσεως για την ουσιαστική κατανόηση της ύλης. - Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, τύπου σωστό-λάθος, αντιστοίχισης. - Ασκήσεις που αντιπροσωπεύουν όλες τις περιπτώσεις τις οποίες μπορεί να συναντήσει ο μαθητής στις εξετάσεις. - Κριτήρια αξιολόγησης, ώστε ο μαθητής να ελέγχει το επίπεδο των γνώσεών του. - Θέματα προετοιμασίας για τη θετική κατεύθυνση - προεκτάσεις στην ύλη της Χημείας των επόμενων τάξεων. - Απαντήσεις των εφαρμογών, των ερωτήσεων, των ασκήσεων και των προβλημάτων του σχολικού βιβλίου. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN 13 ψηφία 978-960-493-229-0
Κωδικός Biblionet 189922
Βάρος (γρ.) 1071

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
17,73€
19,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,73€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια