Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού

Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού
-10 % Εξαντλήθηκε
Οι περιπέτειες ενός προσκυνητού
Συγγραφέας Παντελεήμονος Καρανικόλα
Εκδότης Παπαδημητρίου
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
∆έσιμο Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες 274
Σχήμα 20x13
Περίληψη / Περιγραφή Το βιβλίο αυτό, που ο συγγραφέας του είναι άγνωστος, γράφτηκε πρωτότυπα στη ρωσική γλώσσα, το 1853. Το πρωτότυπο βρέθηκε στο Άγιο Όρος, το 1884, και τυπώθηκε. Το αριστούργημα τούτο, όπως το χαρακτήρισαν στην Ευρώπη θεολόγοι που εντρύφησαν πνευματικά σ’ αυτό, μιλάει για έναν ορθόδοξο χριστιανό προσκυνητή που ταξιδεύει με τη δίψα να εμβαθύνει στη γνώση και στην εφαρμογή του ρητού του Αποστόλου Παύλου που λέει, «αδιαλείπτως προσεύχεσθε». Τέλος, με τη βοήθεια ενός μοναχού και του βιβλίου «Φιλοκαλία των Νηπτικών Πατέρων», κατορθώνει να μάθει να εμβαθύνει και να εφαρμόζει την αδιάλειπτη προσευχή, που λέγεται και νοερά προσευχή ή προσευχή της καρδιάς και συνοψίζεται στη φράση, «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με». Το βιβλίο μεταφράστηκε στα ελληνικά από το Μητροπολίτη Κορίνθου, Παντελεήμονα Καρανικόλα, και έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών.
ISBN 13 ψηφία 978-960-550-027-6
Κωδικός Biblionet 3810

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
12,51€
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,80€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια