Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Μια καληνύχτα γεμάτη απίθανες ερωτήσεις

Μια καληνύχτα γεμάτη απίθανες ερωτήσεις
-10 %
Μια καληνύχτα γεμάτη απίθανες ερωτήσεις
Συγγραφέας Ίζαμπελ Τόμας
Εκδότης Μεταίχμιο
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες 104
Σχήμα 28x20
Ηλικίες από 7
Περίληψη / Περιγραφή Ένα βιβλίο γεμάτο από όλες εκείνες τις φανταστικές ερωτήσεις με τις οποίες τα παιδιά βομβαρδίζουν, πονοκεφαλιάζουν και σαστίζουν κάθε μέρα τους μεγάλους. Βυθίσου σε μια απίθανη συλλογή από περίεργους γρίφους: - Μπορώ να κοιμηθώ με τα μάτια ανοιχτά; - Γιατί δεν μπορώ να γαργαλήσω τον εαυτό μου; - Οι γάτες είναι υγρές ή στερεές; - Ποια είναι η χειρότερη μυρωδιά του κόσμου; Οι χιουμοριστικές αλλά και κατατοπιστικές απαντήσεις της Ίζαμπελ Τόμας συνοδεύονται από τη ζωηρή και ελκυστική εικονογράφηση του Άαρον Κάσλεϊ, συνθέτοντας ένα απρόσμενα απολαυστικό βιβλίο γεμάτο παράξενες και υπέροχες πληροφορίες που θα θέλεις να διαβάζεις ξανά και ξανά.
ISBN 13 ψηφία 978-618-03-3396-1
Μετάφραση αγγλικά
Κωδικός Biblionet 277715

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
16,92€
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,96€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια