Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Γονείς ενήλικων παιδιών

Γονείς ενήλικων παιδιών
-10 % Εξαντλήθηκε
Γονείς ενήλικων παιδιών
Συγγραφέας Celia Dodd
Εκδότης Διόπτρα
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 320
Σχήμα 21x14
Περίληψη / Περιγραφή Αυτό που κάνει τους γονείς πιο ευτυχισμένους, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, είναι οι καλές σχέσεις με τα ενήλικα παιδιά τους. Είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της οικογενειακής ζωής, που θα θέλαμε να διαρκέσει πολύ περισσότερο από τα είκοσι περίπου χρόνια που χρειάζονται για να μεγαλώσει ένα παιδί. Ωστόσο, παραδόξως, ενώ τα βιβλία για την εφηβική συνύπαρξη αφθονούν, το συγκεκριμένο θέμα σπάνια συζητείται. Καθώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γύρω στα είκοσι και στα τριάντα τους επιστρέφουν στο σπίτι των γονιών τους –ή δεν το έχουν εγκαταλείψει ποτέ–, οι γονείς που είχαν υποθέσει ότι η δουλειά τους τελείωσε ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα βρίσκονται στην αρχή ενός εντελώς νέου κεφαλαίου. Εύληπτο και ευανάγνωστο, καταρρίπτοντας πολλά κοινωνικά ταμπού και… ενοχές, αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα πρώτα που αναφέρεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και διαρκούς δεσμού με τα παιδιά όταν αυτά ενηλικιωθούν. Γεμάτο πρακτικές συμβουλές, συνεντεύξεις με ειδικούς, με γονείς και τους απογόνους τους, αλλά και τους απογόνους των απογόνων τους, είναι ένα πολύτιμο, σύγχρονο «εγχειρίδιο». Είναι το πρώτο που απευθύνεται σε γονείς ενηλίκων παιδιών και καλύπτει πολλά στάδια της σχέσης τους, συμπεριλαμβανομένων της υποδοχής της νύφης ή του γαμπρού, των νέων μορφών πολυπολιτισμικών οικογενειών, όπως και της φροντίδας των εγγονιών, αλλά και των ενήλικων παιδιών με ειδικές ανάγκες.
ISBN 13 ψηφία 978-618-220-630-0
Μετάφραση αγγλικά
Κωδικός Biblionet 285158

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
14,94€
16,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,09€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια