Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Ο μπαμπάς μου ... ο ήρωάς μου!

Ο μπαμπάς μου ... ο ήρωάς μου!
-10 % Εξαντλήθηκε
Ο μπαμπάς μου ... ο ήρωάς μου!
Συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος
Εκδότης Ελληνοεκδοτική
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 64
Σχήμα 22x15
Ονομασία Σειράς Βιβλία για Καλό Σκοπό!
Περίληψη / Περιγραφή - Κοίτα, μπαμπά, κοίτα! - Τι συμβαίνει, κορίτσι μου; Δεν βλέπω τίποτα περίεργο. - Δες το παιδάκι στο απέναντι πεζοδρόμιο. Είναι ο Στέφανος, ο συμμαθητής μου. - Ο κύριος που βαδίζει στο πλάι του είναι ο μπαμπάς του. Μα είναι αλλιώτικος. Όχι σαν κι εσένα. - Αλλιώτικος; Γιατί; - Να... αυτός ο κύριος -όλα τα παιδιά το λένε- δεν είναι ο αληθινός μπαμπάς του. Μια συναρπαστική ιστορία για τη φιλία, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία των οικογενειακών δεσμών και την πατρική αγάπη. Ένα θαυμάσιο βιβλίο που καταδεικνύει πως γονιός δεν είναι απαραίτητα όποιος γεννά παιδιά, αλλά εκείνος που συνειδητά ζει για τα παιδιά του. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε γονείς και εκπαιδευτικούς να προβληματιστούν και να συζητήσουν με τα παιδιά για την υιοθεσία και τον ρόλο της οικογένειας, προβάλλοντας έτσι το αληθινό νόημα της αγάπης.
ISBN 13 ψηφία 978-960-563-129-1
Κωδικός Biblionet 212022

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
7,52€
8,35€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,09€
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια