Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

KLOROFIL ΤΟ ΛΕΩΡΟΦΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

KLOROFIL ΤΟ ΛΕΩΡΟΦΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
KLOROFIL ΤΟ ΛΕΩΡΟΦΟΡΕΙΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Μπιπ μπιπ! Ήρθε το λεωφορείο που θα σας ταξιδέψει σε νέες περιπέτειες! Πατήστε στην οροφή και "Pop!" Το λεωφορείο ανοίγει και αποκαλύπτει 6 θέσεις. Διασκέδαση, το επάνω μέρος ανοίγει και μπορεί να χρησιμεύσει ως μυστικό κρυψώνα για τους χαρακτήρες του. Περιλαμβάνει: 1 χαρακτήρα από την οικογένεια Nocty. Σε κάθε συσκευασία παιχνιδιού η φιγούρα μπορεί να διαφέρει. Ιδανικό για να αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών μας και για την εξοικοίωσή τους με όρους όπως η οικολογία, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος! Ακόμα και για δωράκι είναι υπέροχο γιατί όλα τα παιδιά το λατρεύουν και παίζουν με τις ώρες! Είναι κατάλληλο για παιδιά από 1,5 ετών έως 5 ετών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κατασκευαστής: KLOROFIL
  • Κωδικός: 3056567002039
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια