Μενού
Your Cart
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ Πατήστε εδώ

Ανήσυχο αίμα. Τόμος 1

Ανήσυχο αίμα. Τόμος 1
-10 % Εξαντλήθηκε
Ανήσυχο αίμα. Τόμος 1
Συγγραφέας Ρόμπερτ Γκαλμπρέιθ
Εκδότης Ψυχογιός
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Γλώσσα Πρωτοτύπου αγγλικά
∆έσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες 768
Σχήμα 21x14
Περίληψη / Περιγραφή Ο ιδιωτικός ερευνητής Κόρμοραν Στράικ είναι στην Κορνουάλη, σε επίσκεψη στην οικογένειά του, όταν τον πλησιάζει μια γυναίκα που του ζητά να τη βοηθήσει να βρει τη μητέρα της, Μάργκοτ Μπάμπορο, η οποία εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες το 1974. Ο Στράικ δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με ανεξιχνίαστη υπόθεση, αλλά παρόλο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να τα καταφέρει, δέχεται να την αναλάβει. Την ίδια στιγμή η συνέταιρός του, Ρόμπιν Έλακοτ, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σ’ ένα δύσκολο διαζύγιο και στα συναισθήματά της για τον Στράικ. Καθώς ο Στράικ και η Ρόμπιν ερευνούν την εξαφάνιση της Μάργκοτ, βρίσκονται μπροστά σε μια σειρά από περίπλοκα στοιχεία όπως κάρτες ταρώ, έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο και αναξιόπιστους μάρτυρες. Και θα συνειδητοποιήσουν ότι ακόμη και παλιές υποθέσεις μπορούν να αποδειχτούν θανάσιμες… Ο πρώτος τόμος του πέμπτου βιβλίου με τις συναρπαστικές ιστορίες μυστηρίου του Κόρμοραν Στράικ και της Ρόμπιν Έλακοτ.
ISBN 13 ψηφία 978-618-01-4845-9
Μετάφραση αγγλικά
Κωδικός Biblionet 279638
Βάρος (γρ.) 999

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
21,96€
24,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,72€
  • Απόθεμα: Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
  • Κωδικός: 9786180148459
Ετικέτες:

Το προϊόν είναι εκτός αποθέματος. Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ώστε να ενημερωθείτε όταν είναι διαθέσιμο.

Όνομα
Email
Τηλέφωνο
Σχόλια